Mercedes Vito de închiriat – alege luxul

Ford Fiesta de închiriat – ofertă irezistibilă
octombrie 1, 2020
O mașină de lux pentru ziua ta – Mercedes C Class
octombrie 5, 2020
Ford Fiesta de închiriat – ofertă irezistibilă
octombrie 1, 2020
O mașină de lux pentru ziua ta – Mercedes C Class
octombrie 5, 2020

Piața închirierilor auto este cât se poate de vastă – găsești o agenție rent a car în aproape fiecare oraș din țară. Totuși, când vine vorba de calitatea serviciului prestat, e de știut că fiecare își dorește doar ceea ce e mai bun. Cauti un Mercedes Vito de închiriat?

Noi îți recomandăm să fii cu băgare de seamă la toate detaliile ce țin de firma cu care urmează să colaborezi.  Deoarece recomandarea publicului este mai importantă decât orice alt tip de promovare, din feedback-ul primit poți afla că firma Five nu doar că îți poate oferi servicii fiabile, ci și la un preț acceptabil.

Cu mai mult de 12 ani de experiență în domeniu, Five închirieri auto Otopeni îți poate aduce rapid mașina de care ai nevoie, fix în locul în care ai nevoie. Și nu numai! Raza lor de acțiune se întinde din București la Constanța, Ploiești, Târgoviște și chiar până la Brașov.

Mercedes Vito de închiriat – Pleacă la drum fără niciun fel de grijă

Deoarece închirierea unei mașini nu presupune investiția financiară a clientului în nimic din ce ține de automobil, grijile pe care acesta le are înaintea plecării se reduc semnificativ. Același principiu este valabil și dacă apar defecțiuni pe perioada închirierii.

Nu trebuie să te îngrijorezi, le rezolvăm noi pentru tine! Tot ce trebuie tu să faci este să iei legătura cu unul dintre reprezentanții firmei. În câteva ore de la solicitarea adresată agenției, aceasta va facilita înocuirea autoturismului care prezintă defecțiune cu unul din aceeași gamă, dar care să te ajute să îți finalizezi călătoria.

Nu în ultimul rând, bugetul ar putea reprezenta un alt factor de stres pentru cineva care se află aproape de momentul plecării într-o călătorie. Deoarece furnizăm mașini cu un consum mic iar prețul pentru închiererea uneia este cât se poate de acceptabil,  economia făcută e perfectă pentru activități extra sau pentru prelungirea călătoriei!

Siguranța ta și a pasagerilor – prioritatea noastră de bază

Îți punem la dispoziție un parc auto cu multiple modele de autoturisme gata să îți întrunească toate nevoile și așteptările – de la un drum confortabil la siguranța pe tot parcursul acestuia.    Înainte să îți începi călătoria alături de unul dintre vehiculele pe care ți le punem la dispoziție trebuie să te informăm că Inspecția Tehnică Periodică și revizia necesară sunt actualizate la. Prin urmare, protecția ta cât și a pasagerilor,  din punct de vedere tehnic, va fi asigurată.

Deoarece dorim pe cât posibil să evităm deplasarea clientului nostru încărcat de bagaje, facilităm alegerea punctului de preluare a mașinii, cât și punctul de predare a acesteia. Fiecare dintre cele două repere sunt setate în funcție de preferința celui ce urmează să închirieze mașina.

O călătorie confortabilă și relaxantă

Odată asigurate condițiile de siguranță pentru desfășurarea călătoriei, confortul este aspectul imediat următor de care ne ocupăm. Așadar, îți punem la dispoziție mașini din multiple categorii.

Întrucât dorim să oferim cei mai buni parametrii pentru deplasarea ta, dacă alegi categoria Cargo, un model cu extra cerere este Mercedes Vito. La sfatul primit de la clienții anteriori, călătoria cu această mașină este de neuitat și categoric de repetat!

Spațioasă și în același timp cu un design interior dar și exterior care atrage privirile tuturor celor pe lângă care trece, autovehiculul vine cu multiple dotări. Așadar, la închirierea acestuia, vei beneficia de închidere centralizată și oglinzi încălzite, de aer condiționat, ABS, EBD, ESP, servodirecție și 2 airbag-uri.

Bineînțeles, pe lângă toate acestea, CD-player-ul din dotare va face ca durata călătoriei să pară mult mai mică decât este de fapt. Alături de piesele tale favorite, orice deplasare devine plăcută!

Călătoria nu depinde de bani, ci de curajul pe care îl ai

După cum spune și parafrazarea cuvintelor lui Paulo Coelho de Souza, întreaga ta călătorie depinde de tine. Alături de noi, îți poți găsi cu ușurință cel mai bun partener de drum – la o sumă la fel de convenabilă.

Așadar, din moment ce tu ești cel de care depinde întreaga călătorie, organizeaz-o într-un mod în care să îți fie asigurată siguranța, relaxarea și confortul. Alege Mercedes Vito de închiriat si nu vei regreta.

Copywriting, Web Design si servicii SEO oferite de Growwwise

CYLEX
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vrei o masina de inchiriat?