O mașină de lux pentru ziua ta – Mercedes C Class

Mercedes Vito de închiriat – alege luxul
octombrie 3, 2020
Inchirieri auto – 10 motive să închiriezi o mașină
octombrie 7, 2020
Mercedes Vito de închiriat – alege luxul
octombrie 3, 2020
Inchirieri auto – 10 motive să închiriezi o mașină
octombrie 7, 2020

Cauti un Mercedes de inchiriat? Fiecare dintre noi este familiarizat cu filmele celebre ale căror scene ne făceau să ne dorim să experimentăm și noi ceva asemănător: persoane îmbrăcate deosebit, ieșind din mașini luxoase – un duo de caracteristici ce atrage privirile tuturor.

Deși achiziționarea unei mașini din categoria Luxury poate fi adeseori destul de costisitoare, fantezia de a fi suprins ieșind dintr-o astfel de mașină este, totuși, realizabilă! Ca o alternativă mult mai economă din punct de vedere financiar, îți poți închiria propria ta mașină de lux.

Perfectă pentru evenimentele ce se petrec în viața ta privată, cât și pentru cele publice ce țin de afacerile sau locul tău de muncă, o astfel de mașină îți facilitează deplasarea în condiții de lux, confort și siguranță în și înafara orașului de pe teritorul căruia s-a efectuat procesul de închiriere.

Cu experiență în acest domeniu, firma Five rent a car Otopeni  îți pune la dispoziție mașini marca Mercedes C Class.

                        Călătorește la bordul unei mașini de Lux – alege un Mercedes de inchiriat

Deoarece dispune de o flotă auto debordantă, Five îți oferă posibilitatea de a te deplasa cu ajutorul unor automobile ce prezintă un consum redus. De asemenea, deoarece intenția este aceea de a veni în ajutorul bugetului clientului, taxele pentru mașina închiriată sunt un gând pe care trebuie să îl dai uitării.

Implicarea ta financiară în tot procesul rent a car va fi necesară doar la achitarea propriu-zisă a închirierii. În cazul în care te întrebi cum rămâne cu costurile unor posibile defecțiuni – ne ocupăm noi și de asta!

Înainte să îți închiriem mașina, ne asigurăm ca Inspecția Tehnică Periodică și toate reviziile să fie făcute parametrii optimi, legali și de actualitate. Dacă totuși este cazul unei defecțiuni, contactează un reprezentant al agenției – îți aducem gratuit un autoturism identic, optimizat, cu care să îți continui deplasarea.

Așadar, ești liber să profiți la maximum de faptul că bugetul alocat călătoriei este unul prietenos!

                        Mercedes de inchiriat – confortul – pe măsura așteptărilor!

Ne place să ne focusăm pe toate detaliile cerinței clientului nostru – de la nevoile lui până la ceea ce ar putea deveni util într-o anumită situație. Prin urmare, confortul și siguranța sunt calitățile pe care le valorificăm cel mai mult.

Pe lângă imaginea elegantă și profesională pe care un Mercedes C Class ți-o oferă, confortul în interiorul acesteia atinge cote chiar mai mari! Fabricat în anul 2014, modelul vine dotat cu faruri de ceață, 6 airbag-uri, servodirecție, și aer condiționat.

De asemenea, beneficiază și de închidere centralizată, geamuri și oglinzi electrice. De asemenea, oglinzile sunt și încălzite. Cu ABS, EBD și ESP, deplasarea cu ajutorul unui Mercedes C Class de lux se realizează în condiții de maximă siguranță.

Cutia de transmisie pentru această mașină este automată, ușurând și relaxând întreg procesul de conducere. Bineînțeles, CD player-ul din dotare va contribui și el la relaxarea ta, permițându-ți să asculți piesele tale preferate sau chiar știrile de actualitate.

                    Închirierea unui Mercedes C Class, un proces cât se poate de comod

Tot legat de confortul interior, la cerere se pot adăuga elemente precum: portbagaj suplimentar, scaun de protecție pentru copii sau chiar suport pentru bicicletă. Din exterior, aspectul este unul atractiv – oferim modele noi de mașini și ne adaptăm constant cererilor de pe piață.

Mai mult decât atât, punem la dispoziție alegerea locului din care va urma să preiei mașina, dar și a locului în care urmează să o predai. Îți oferim acest serviciu nu doar pentru a face procesul rent a car mai ușor, ci pentru că ne dorim să experimentezi o călătorie plăcută.

De asemenea, vrem să ne asigurăm că vei fi relaxat constant – fără oboseală sau gânduri stresante. Așadar, preferăm să ne ocupăm noi de tot ce se poate, tu doar trebuie să alegi să colaborăm!

Categoric, un Meredes C Class vine și cu o mulțime de alte facilități, pe care te invităm să le descoperi singur, călătorind la bordul acestuia. Speram sa alegi un Mercedes de inchiriat pentru urmatoarea ta calatorie.

Copywriting, Web Design si servicii SEO oferite de Growwwise

CYLEX
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vrei o masina de inchiriat?