Compact

Inchirieri masini compact de inchiriat in Otopeni – alege masinile FIVE

 

Esti in cautare de inchirieri masini in Otopeni? Cauti preturi bune, accesibilitate, siguranta si masini cu un confort optim? Five rent a car are solutia pentru nevoile tale.

 

Inchirieri masini in Otopeni – 10 motive sa alegi Five

In cele mai multe cazuri,inchirierea unei masinii reprezinta cea mai buna solutie de transport, sigur, rapid si eficient. Dezvoltarea constanta a industriei auto a dus automat la prestarea unor servicii din ce in ce mai bune ajungand la nivelul celor din Europa. Cu toate acestea, nu tot ce exista pe piata iti ofera o experienta placuta si un motiv de a reveni la serviciile prestate. Pentru a te ajuta sa alegi corect, iti prezentam 10 motive pentru care merita sa investesti in firma Five rent a car.

  1. Varietatea parcului auto

Cel mai mare beneficiu al clientului este atunci cand apeleaza la o firma de inchirieri care ii ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama vasta de produse.La Five vei putea gasi autoturisme pentru fiecare tip de deplasare in parte, evenimente, vacante sau calatorii de afaceri.

  1. Cel mai bun pret de pe piata

Pe piata auto, majoritatea agentiilor de inchirieri se lauda cu tarife nemaintalnite pentru a atrage atentia clientului. Cu toate acestea, nu toate firmele auto au preturi rentabile si cea mai buna calitate a serviciilor. In raport-calitate pret, Five detine cele mai avantajoase oferte si o prestare amabila si serioasa a serviciilor.

 

Inchirieri masini Otopeni – Five – o optiune de a te simti sigur la volan

  1. Intretinere periodica a autoturismelor

Daca pana acum tu erai responsabil de starea masinii personale si de actele necesare plecarii la drum, astazi, Five face totul in locul tau si iti ofera un mediu sigur si de incredere datorita celor mai buni specialisti. Atat tehnic cat si estetic masinile vor fi intr-o stare foarte buna pentru calatoriile pe care urmeaza sa le faci.

Masini Compact de inchiriat – dotate corespunzator

Masinile Five sunt dotate corespunzator in orice perioada din an. Pe perioada geroasa, autoturismele detin anvelope de iarna si toate uneltele necesare dezapezirii. In sezonul cald al anului firma detine masine dotate cu AC. De asemenea toate masinile sunt predate intr-un mediu proaspat si curat

  1. Preturi negociabile pe termen lung

Un avantaj rentabil al firmei Five este posibilitatea de a inchiria o masina pe o perioada mai lunga de timp fara costuri suplimentare, ci discounturi la pretul initial in functie de perioada in care alegeti sa inchiriati. Asadar, poti dispune de reduceri si la masini de lux,suv sau compact, atat timp cat perioada de inchiriere este mai mare

Copywriting, Web Design si servicii SEO oferite de Growwwise

CYLEX
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vrei o masina de inchiriat?