Ford Fiesta de închiriat – ofertă irezistibilă

Dacia Logan de închiriat – beneficii
septembrie 28, 2020
Mercedes Vito de închiriat – alege luxul
octombrie 3, 2020

Ford Fiesta de închiriat? Pare să fie mașina preferată de foarte multe persoane care apelează la serviciile de inchirieri auto. Când vine vorba de piața rent a car, alegerile pot fi diversificate – pentru fiecare companie existentă, cu atât mai multe de modele de mașini dintre ești liber să alegi. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere mai multe aspecte înainte să realizezi închirierea unui autoturism.

În primul rând, trebuie să verifici dacă firma ale cărei servicii urmează să le alegi îți poate întruni idealurile legate de siguranță și confort. Mai mult decât atât, între tine și firmă trebuie să existe și „compatibilitate financiară” –  majoritatea socotim o sumă standard alocată călătoriei!

Bucurându-se de clienți mulțumiți și de mai mult de 12 ani de experiență, firma Five închirieri auto Otopeni reprezintă un aliat perfect pentru călătorie. Cu un parc auto cu autoturisme fiabile, din multiple game și cu prețuri cât se poate de accesibile, siguranța și confortul îți vor fi duse la un alt nivel!

                        Ford Fiesta de închiriat– căutat datorită fiabilității sale

Flota noastră auto curpinde categorii precum Low Cost, Compact, Cargo, Luxury, Microbus sau SUV. Totuși, bine cunoscut este faptul că autoturismele din categoria Compact sunt cele ce beneficiază de rata cea mai mare de închirieri. Dintre modelele acestei categorii pentru toate atuurile sale se remarcă întotdeauna Ford Fiesta.

Spațios atât pentru un număr mai mare de pasageri cât și pentru bagajele acestora, Fordul Fiesta este o mașină ușor de folosit atât pentru treburile dintr-un oraș – fie el și aglomerat – și simultan potrivită pentru un drum mai lung. În mod evident, modelul disponibil închirierii are multiple dotări.

Așadar, pentru o sumă accesibilă de bani, poți beneficia de un Ford Fiesta fabricat în anul 2014 cu închidere centralizată, geamuri electrice, oglinzi electrice și încălzite și servodirecție. Mai mult decât atât, vine dotat și cu ESP și ABS și aer condiționat, 2 airbag-uri, faruri de ceață și asistență la parcare.

Prin urmare, este o mașină ideală pentru închiriere atunci când vorbim de un interval de timp scurt sau mediu.

                        O vacanță la bordul unui Ford Fiesta de închiriat

Deoarece prioritățile noastre constau în siguranța și confortul clientul nostru, apelând la serviciile noastre îți punem la dispoziție preluarea și predarea mașinii în locuri convenabile, stabilite de către tine. Deși sediul firmei se află lângă aeroportul Otopeni, mașinile noastre îți pot fi disponibile și în Constanța, Ploiești, Târgoviște și Brașov.

Mai mult decât atât, atât ITP-ul dar și reviziile mașinii sunt mereu făcute la zi, motiv pentru care nu trebuie să te îngrijorezi pentru eventuale defecțiuni. Dacă totuși este cazul, nu te îngrijora! Contactează unul dintre reprezentanții firmei iar noi ne vom asigura ca în cel mai scurt timp să primești la schimb un autoturism din aceeași clasă.

În plus, Fordul Fiesta are un consum mic. Prin urmare, îți poți realoca banii destinați combustibilului și poți să îi îndrepți spre alte plăceri care să îți facă vacanța și mai frumoasă. Nu ezita să călătorești cu acest model!

                        Un model exact pe placul tău, pentru o vacanță ideală

O mașină de închiriat este potrivită atât pentru tranzitul orașului, pentru un turist, pentru un șofer sau pentru cine este în căutarea unui șofer. În funcție de propria preferință, îți poți alege mașina visurilor tale!

De asemenea, după modul în care ai fost obișnuit sau dacă vrei să încerci experiențe noi, îți punem la dispoziție mașini cu cutie manuală dar și cu cutie automată. Toate aceste posibilități special pentru a-ți asigura o deplasare fără minusuri sau lipsuri.

Deci, indiferent de motivul pentru care realizezi deplasarea, noi avem grijă ca excursia ta să se realizeze în condiții de siguranță și confort maxim. Pe de altă parte, mașinile noastre pe care le poți închiria vor contribui la experiența de neuitat a deplasării tale!

                        Experiență, ambiție și principii

Așadar, deoarece ne implicăm 100% în realizarea unei călătorii impecabile, am încercat mereu să îndeplinim orice dorință a clientului, dar și să ne îmbunătățim constant serviciile prestate.

Și, deoarece ne recomandă atât experiența în domeniu cât și clienții cu care am colaborat, automobilul închiriat va deveni în scurt timp un tovarăș de drum excepțional!

Creare site oferita de Growwwise

Director Web CYLEX