Dacia Logan de închiriat – beneficii

Rent a car in Otopeni – Alege să călătorești în siguranță
septembrie 18, 2020
Ford Fiesta de închiriat – ofertă irezistibilă
octombrie 1, 2020
Rent a car in Otopeni – Alege să călătorești în siguranță
septembrie 18, 2020
Ford Fiesta de închiriat – ofertă irezistibilă
octombrie 1, 2020

Cauti o Dacia Logan de închiriat? Atunci când vine vorba de gama autovehiculelor furnizate, firma Five nu doar că oferă servicii de calitate, ci oferă servicii la care te vei reîntoarce cu fiecare ocazie! Activând de mai bine de 12 ani pe piața închierii de autoturisme, au experiența și cunoștințele necesare pentru a-ți asigura o călătorie extraordinară!

Având punctul de bază lângă aeroportul din Otopeni, pragul agenției a fost trecut de multiplii clienți, fiecare dintre ei lăsând un punct de îmbunătățire al serviciilor desfășurate. Prin acest intermediu, în prezent, opțiunea pentru o colaborare îți asigură automat o mașină fiabilă, la un preț foarte bun.

Deoarece domeniul auto este unul în care competiția între înterprinzători este cât se poate de dificilă, firma Five se deosebește de toate celelalte agenții rent a car. De ce? Răspunsul e cât se poate de simplu! Flexibilitate, un parc auto cu o varietate largă de modele și prețuri foarte accesibile.

Dacia Logan de închiriat, o mașină optimă pentru orice fel de nevoie!

Firma pune la dispoziție multe modele de mașini. Înglobate, ele se încadrează în categorii precum Cargo, Compact, Low Cost, Luxury, Microbus sau SUV, fiecare beneficiând de anumite dotări și opțiuni. Dintre toate acestea, Dacia Logan din categoria Low Cost este unul dintre autoturismele cu cea mai mare  cerere pe piață.

În primul rând, cererea abundentă pentru aceste modele se datorează prețului scăzut cu care poate fi închiriat. Mai mult decât atât, o Dacia Logan reprezintă mașina ideală pentru deplasări sau treburi atât individiale, cât și în numele companiei la care ești angajat.

Construit în așa fel încât să fie ușor de manevrat, procesul de închiriere a acestui autoturism este cât se poate de rentabil. Într-un mediu urban, atât din punct de vedere al rapidității și eficacității cu care poți realiza sarcinile sau idealurile propuse cât și financiar, Dacia Logan este cea mai fiabilă metodă de transport.

Extra confort – dar nu la extra preț! Dacia Logan de închiriat

Cu toate că face parte din categoria autoturismelor Low Cost, închirierea unei Dacia Logan vine cu o serie de dotări prestabilite. Așadar, prin agenția rent a car, vei beneficia de: servodirecție, închidere centralizată, geamuri și oglinzi electrice, aer condiționat, ABS, ESP, EBD și 2 air-bag-uri.

În cazul în care alegi să închiriezi o asemenea mașină, trebuie să te informăm cu privire la faptul că vei avea costuri diferite decât cele planificate, din punct de vedere al consumului. Așadar, dacă ți-ai pregătit o anumită sumă de bani pentru astfel de cheltuieli, e momentul să îți recalculezi bugetul!

Agenția Five este proprietara unei dezvoltate flote de autoturisme. Datorită acestui aspect, consumul pe care îl vei obține în urma unei călătorii cu o mașină închiriată va fi mult mai mic decât cel estimat inițial.

Astfel, banii rămași în urma închirierii îi poți aloca activităților care să te facă să te bucuri și mai mult de călătorie!

Confortul și siguranța înainte de toate!

Pe lângă faptul că economisești o sumă substanțială dacă optezi pentru închirierea unui autovehicul, tot prin același procedeu te vei bucura și de confort de înaltă calitate! Înainte de toate, comoditatea scaunelor te vor face să uiți complet de lungimea drumului pe care trebuie să îl parcurgi, lăsăndu-te să te bucuri de călătorie.

De asemenea, există multiple accesorii de care poți beneficia, la cerere. De pildă, dacă bagajele sunt multe, pe lângă portbagajul spațios se poate monta și un portbagaj suplimentar. De asemenea, întrucât siguranța este predominantă, există posibilitatea atașării unui scaun de protecție pentru copii sau a unui suport de bicicletă.

O călătorie fără stres cu ajutorul FIVE

Mașinile din categoria Low Cost sunt ideale pentru închiererea pe termen scurt sau mediu. Pe lângă toate celelalte facilități, dacă optezi să conduci prin modalitatea rent a car Otopeni, ai la dispoziție și serviciul potrivit căruia setezi un punct de preluare și returnare a mașinii – nu trebuie să te îngrijorezi pentru locurile de parcare disponibile.

Mai mult decât atât, vehiculul închiriat vine  cu ITP-ul făcut și cu toate actele actualizate conform legislației în vigoare. În cazul în care apare o defecțiune, poți lua rapid legătura cu un reprezentant al agenției care îți va facilita într-un scurt interval de timp înlocuirea autoturismului cu altul din aceeași gamă.

Prin urmare, cu fiecare persoană care alege să colaboreze cu noi, citatul lui Eugene Fodor devine din ce în ce mai veridic „Nu trebuie să fii bogat pentru a călători bine!”

Dacia Logan de inchiriat

Copywriting, Web Design si servicii SEO oferite de Growwwise

CYLEX
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vrei o masina de inchiriat?