Inchirieri auto Ploiesti de la Five

Five Inchirieri Auto Brasov
iulie 25, 2020
Fima de inchirieri auto lux
iulie 28, 2020

Esti din Ploiesti si cauti servicii de inchirieri auto Ploiesti? Ai interes de lucru la Ploiesti si ai nevoie de o masina sigura si ieftina ca sa iti faci treaba? Ei bine, afla ca de acum te poti baza si pe serviciile firmei de rent a car Five. Aflat la doar  60 km distanta de capitala Romaniei, Ploiestiul a crescut de la inceputul secolului 17 pana in prezent intr-un oras important al tarii multumita industriei petroliere.

Industrii precum comertul, serviciile, prelucrarea titeiului, constructiile de masini sau de echipamente electrice au devenit principalele surse de crestere economica a orasului Ploiesti. Multumita acestor industrii observam o crestere a numarului de afaceri si o nevoie a oamenilor de a calatori in zona.

Numarul de afaceri infloritoarea face ca aparitita si cresterea numarului de masini de inchiriat sa fie un proces natural. Exista multe persoane care calatoresc in interes de afaceri in zona Ploiestiul din capitala. Acele persoane apeleaza la masinile de inchiriat pentru a parcurge cei 60 de kilometri spre Ploiesti.

Cerere pentru masini de inchiriat in Ploiesti

Masinile de inchiriat au avantajul costului redus. Clientii care au nevoie de masina pentru o zi sau doua obtin preturi foarte bune la inchiriere. Firmele mici, de familie, solicita preturi competitive si arata multa flexibilitate si intelegere fata de clientii lor.

Servicii profesionale si masini sigure. Aceste doua ingrediente determina clientii rent a car sa aleaga masinile firmei Five. Exista o piata in crestere care ofera masini de inchiriat, insa nu toate firmele isi tin promisiunea fata de client.

Masini diverse pentru inchirieri auto Ploiesti

In cazul in care ti-am trezit interesul vezi pagina in care prezentam Flota Auto a firmei FIVE. Citeste mai multe detalii despre masinile noastre si afla care sunt preturile dedicate perioadelor de timp diferite pentru inchirieri.

Masinile de inchiriat din clasa Compact reprezinta solutia sigura pentru persoanele fizice sau juridice. Clasa Compact detine masini precum Ford Fiesta, VW Jetta, Renault Megane, Opel Astra, Skoda Octavia, BMW seria 1 sau VW Golf 6.

Cresterea orasului Ploiesti

Ploiestiul a devenit in timp record un oras modern, alert si un centru pentru afaceri mici si mijlocii. Activitatile economice au indemnat la cresterea multor industrii, asa cum este cazul industriei de inchirieri auto in Ploiesti.

Probabil va este cunoscut Ploiestiul pentru activitatile sale din industria petroliera. Ca fapt demn de remarcat si unic despre acest oras: Ploiestiul a fost in anul 1856 orasul cu prima rafinarie deschisa, din Romania.

masini de inchiriat

Mijloace de transport in Ploiesti

Locuitorii orasului Ploiesti se pot folosi de o structura de transport in oras bine pusa la punct, insa nu moderna. Exista mai multe optiuni de transport pentru locuitori: tren, tramvai, troleibuz, autobus, servicii de taximetrie, maxi-taxi sau servicii de transport prin aplicatii de pe telefonul mobil, cum ar fi Uber-ul.

Programul si orar mijloacelor de transport este uneori afisat, insa nu functioneaza pe ceas asa cum se intampla in orasele din Germania sau Londra. Din acest motiv oamenii de afaceri straini care au treburi in zona Ploiestiului prefera sa inchirieze o masina de la o firma de rent a car.

In cazul in care si tu doresti o solutie la transportul in comun, poti apela la servicii de inchirieri auto Ploiesti de la firma Five rent a car. Five este alaturi de clientii rent a car Ploiesti oferind preturi foarte bune la masinile inchiriate pentru perioade lungi de timp.

Beneficiile serviciului de inchirieri auto Ploiesti

Atunci cand folosesti o masina de inchiriat economisesti timp si castigi libertate de miscare. O familie, o afacere sau angajatul unei firme – oricine poate dispune de o masina de inchiriat pentru cateva zile sau chiar mai mult timp. Avantajul colaborarii cu Five rent a car este faptul ca oferim flexibilitate in servicii si preturi. De asemenea, garantia solicitata de firma noastra este printre cele mai mici garantii cerute de o firma de inchirieri auto din Romania.

Alte beneficii ale folosirii serviciilor firmei noastre: furnizam la cererea clientului accesorii pentru calatorie precum: scaun de copil, un spatiu de depozitare externe, asistenta la navigare prin tableta, serviciul de asistenta tehnica non-stop. In cazul in care aveti nevoie de serviciile unui sofer pentru masina inchiriata, Five va poate pune la dispozitie un sofer de incredere pentru calatoria dumneavoastra.

Firmele de inchirieri auto beneficiaza de o crestere a numarului de clienti deoarece piata economica si turismul sunt in crestere in Romania. In cazul in care aveti nevoie de un model de automobil special pentru perioada vacantei sau pentru un proiect de lucru, va rugam sa ne contactati in timp util, deoarece rezervarile se fac uneori si cu cateva luni in avans.

Copywriting, Web Design si servicii SEO oferite de Growwwise

CYLEX
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vrei o masina de inchiriat?