Cu masina de inchiriat in vacanta
iulie 12, 2020
Inchirieri auto Ploiesti de la Five
iulie 27, 2020
Cu masina de inchiriat in vacanta
iulie 12, 2020
Inchirieri auto Ploiesti de la Five
iulie 27, 2020

Traditia populara mentioneaza anul 1203 pentru inceputurile orasului Brasov. De atunci orasul a evoluat in diferite forme si sub multe stapaniri si influente. Rezultatul pe care noi il admiram azi, in anii 2020, este un oras care imbina istoria, cultura, traditiile si turismul modern.

Daca planuiti sa vizitati orasul Brasov apelati la o masina de inchiriat de la Five inchirieri auto Brasov pentru ca distantele de strabatut sunt ample. Atat orasul, cat si imprejurimile ofera bogate obiective turistilor. Romanii aleg Brasovul pentru petrecerea unui weekend relaxant sau pentru sarbatoriri mari precum Craciunul sau Pastele.

Ce poti vizita in Brasov? In functie de ce te pasioneaza, poti alege sa vizitezi locatii istorice, piese de arhitectura, institurii de cultura sau obiectivele turistice. Lista de activitati trebuie facuta in functie de timpul pe care turistul il are la dispozitie. Brasovul este bogat in activitati, insa distantele mari fac traseul turistilor obositor. Poti vizita Biserica Neagra si toate muzeele din jur, apoi poti lua masa in unul din restaurantele cu traditiei din centrul orasului.

Brasovul vizitat cu inchirieri auto Brasov

In ultimii ani au aparut din ce in ce mai multi turisti interesati de orasul Brasov. Putem afirma cu certitudine ca Brasovul a ajuns sa fie un obiectiv turistic international. Exista multi turisti straini care ajung in Romania si pun pe lista vizita la Brasov. Firmele de rent a car ofera servicii cu sofer care poate conduce pe toata perioada sederii turistilor in concediu. Insa, ideal este sa rezervi o masina care iti permite libertatea de miscare in oras si nu numai.

Exista multe porti ale orasului Brasov, multe biserici si parcuri care atrag atentia turistilor. Avand o masina la dispozitie poti vedea 40% din locatiile centrale intr-o singura zi la Brasov. Daca ai o masina buna la dispozitie, pune pe lista ta: Muntele Tampa, Poiana Brasov, Pietrele lui Solomon, Postavarul sau Piata Sfatului.

O masina inchiriata de la Rent a Car Brasov poate fi extrem de utila in descoperirea celor mai surprinzatoare locatii din Brasov.

Transportul la Brasov cu masina

Orasul dispune de indicatoare si de 550 de strazi nominalizate. Daca folositi un sistem de navigare ar trebui sa fie destul de usor sa va gasiti calea prin oras spre obiectivele turistice sau spre locul de cazare.

Masina de inchiriat de la Five poate dispune de un aparat de navigatie in cazul in care solicitati unul in momentul in care faceti rezervarea. Atentie la locurile de parcare si tineti cont de posibile amenzi primite daca parcati ilegal.

Inchirieri Auto Brasov

Firma de inchirieri auto Brasov Five ofera masini de inchiriat pentru turistii si locuitorii orasului Brasov. Clientii rent a car au de ales dintre masinile flotei auto incadrate sub diverse categorii. Clasele auto disponibile la firma Five sunt cargo, microbus, compact, luxury, low-cost si SUV. De departe cea mai apreciata clasa auto pentru cei care planuiesc sa viziteze Brasovul este clasa SUV. Masinile puternice, cu spatiu generos, ridicate de la sol si care ofera un confort sporit conducatorului auto sunt preferatele turistilor straini.

In vacanta, spatiul de depozitare al masinii conteaza foarte mult pentru turistii pasionati de munte. O masina cu un design generos permite organizarea confortabila a pasagerilor, bagajele, instrumentele de mers pe munte si suvenirurile.

De fiecare data cand treceti prin procesul de inchirieri al unei masini, tineti cont de firmele locale care ofera preturi mici. In comparatie cu brandurile mari internationale, firmele locale ofera promotii si multa flexibilitate fata de client. Aceste avantaje sunt cautate si apreciate de turistii straini si au inceput sa fie in atentia romanilor care locuiesc peste hotare.

Vizitati pagina Flota auto si veti gasi mai multe informatii despre masinile disponibile ale firmei noastre.

Atentie la conditiile de munte

Fiind in zona de munte, orasul si imprejurimile Brasovului pot fi uneori riscante pentru turistii necunoscatori. Aveti din partea firmei Five rent a car servicii de asistenta non-stop in cazul in care aveti probleme cu masina inchiriata.

Pentru alt tip de probleme puteti apela la serviciul de Salvamont sau la politia locala. Daca sunteti pentru prima data in calatorie la munte in Brasov, trebuie sa tineti cont de potentialele schimbari de temperature si sa impachetati corespunzator. Mersul pe munte nu este recomandat fara un minim de echipament de protectie: incaltaminte de munte, apa, lanterna si un telefon cu baterie de rezerva.

Speram ca veti apela cu incredere la serviciile Five inchirieri auto Brasov si ca veti avea o vacanta placuta.

Copywriting, Web Design si servicii SEO oferite de Growwwise

CYLEX
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vrei o masina de inchiriat?