Viziteaza Romania cu masini ieftine de inchiriat

Petreci vacanta de vara la volan?
iunie 16, 2020
Sfaturi pentru inchirieri masini Otopeni
iulie 2, 2020
Petreci vacanta de vara la volan?
iunie 16, 2020
Sfaturi pentru inchirieri masini Otopeni
iulie 2, 2020

Folositi masini ieftine de inchiriat pentru concediu in tara sau peste hotare. Clientii firmei de inchirieri auto – Otopeni Five folosesc de ani de zile masinile flotei Five pentru a-si face concediul. Daca doriti sa calatoriti in interiorul tarii puteti folosi masini de inchiriat de la firma Five.

Avantajele inchirierii de masini sunt numeroase. In primul rand masina personala este mai mica si mai eficienta pentru oras. In afara orasului si cu bagaje pentru un concediu de zece zile veti avea nevoie de mai mult spatiu la dispozitie.

In acest caz aveti la dispozitie categoriile compact, luxury si microbus din flota auto a firmei Five. In functie de numarul de calatori, puteti alege dintre masini mai luxoase de 4 locuri (dar cu portbagaj spatios) si cele de transport persoane cu 8+1 locuri.

Tipuri de automobile de inchiriat disponibile in flota Five

Clasa luxury cuprinde modele de tipul Mercedes E Class sau Mercedes C Class. Categoria SUV cuprinde modele de tipul Mitsubishi Outlander, BMW X1 sau BMW X5.

La Five veti gasi toate tipurile de autoturisme care va intereseaza. O firma de rent a car de zece ani pe piata de inchirieri auto din Romania detine multe modele de autoturisme. Clasa compact cuprinde: Opel Astra, Renault Megane, Skoda Octavia 3, VW Golf 6, VW Jeta, Ford Fiesta sau BMW seria 1.

Clientii rent a car Bucuresti arata interes pentru calatoriile lor pentru masini de inchiriat mai luxoase si mai spatioase. Clasa luxury cuprinde modele de tipul Mercedes E Class sau Mercedes C Class. Categoria SUV cuprinde modele de tipul Mitsubishi Outlander, BMW X1 sau BMW X5.

Ce sa vizitam in Romania cu masini de inchiriat?

In functie de obiectivele turistice pe care doresti sa le vizitezi in vacanta iti poti alege masini de inchiriat corespunzatoare.

Daca vacanta se desfasoara in zone de munte, cu serpentine si conditii meteo diferite de zona de campie, este recomandat sa alegi o masina de inchiriat potrivita. Un autoturism mare si stabil, solid si spatios este ideal. In flota auto a firmei Five poti gasi masini de inchiriat de tipul SUV. Aceste autoturisme sunt inalte si nu riscati sa ramaneti in drum chiar daca traseul este unul dificil.

Cheile Bicaz, Transfăgărășan, Castelul Bran, Salina Turda sau cetatea Sarmizegetusa sunt obiective demne de pus pe lista. Peisajele sunt minuni ale naturii si cu siguranta impresioneaza vizitatorii. Traseele sapate in stanca, in inima padurilor si in varf de munte fac ca aceste obiective sa fie atractive.

Va puteti bucura de adrenalina urcand pe munti si facand trasee printre minunatele locatii din muntii tarii. Insa, pentru a ajunge acolo cu siguranta mergeti la bordul unui autoturism puternic.

 

Cautati o Flota auto diversa!

Soseaua ce traverseaza Cheile Bicaz este ingusta, declanseaza adrenalina in corp. Soseaua este inconjurata de stanci si arata ca o scena dintr-un film de aventura. In asemenea locatii este indicat sa mergeti cu o masina de incredere.

Cand va selectati masini de inchiriat pentru concediu trebuie sa puneti siguranta calatorilor pe primul loc. Un automobil mic de oras trebuie folosit in oras. In munti in Romania veti trece cu masina pe sub stanci care par a fi suspendate si este o liniste sa stii ca te afli intr-un autoturism soild si puternic.

Alte locatii de vizitat in Romania pentru concediu sunt Delta Dunarii, Cazanele Dunarii si Vulcanii Noroiosi. Aceste obiective se afla in locatii care nu necesita o masina de teren pentru a fi explorate. Pentru acest tip de destinatii, Five rent a car recomanda masini de inchiriat din clasa compact. Veti avea spatiu pentru pasageri, portbagaj spatios si diverse accesorii precum dispozitiv GPS, scaun de copil, sofer.

 

Copywriting, Web Design si servicii SEO oferite de Growwwise

CYLEX
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vrei o masina de inchiriat?