Petreci vacanta de vara la volan?
iunie 16, 2020
Petreci vacanta de vara la volan?
iunie 16, 2020

Cei interesati de inchirieri auto VW Transporter pot gasi ofertele firmei Five de folos. Cei de la Five sunt experti in inchirieri auto Otopeni de toate tipurile. Avand o flota auto bogata cu numeroase modele de autoturisme, firma Five garanteaza calitatea.

In flota auto gasiti automobile de inchiriat din toate categoriile: low cost, compact, luxury, SUV, microbus sau cargo. VW Transporter face parte din categoriile microbus si cargo. Acest tip de autoturism se inchirieaza atat pentru transport marfa, cat si pentru transport persoane.

Datorita capacitatii sale se poate spune ca este un autoturism foarte popular. Cererile clientilor pentru acest tip de autoturism au crescut in ultimii ani. Clientii inchirieri auto VW Transporter cauta servicii inchirieri microbuze pentru evenimente de tip (petrecere corporate, nunta, botez, team building). Aceste evenimente necesita trasportul a mai multor grupuri de persoane si pentru asta firma de rent a car este solutia cea mai potrivita.

Cei interesati de categoria cargo pot alege dintre diverse modele. Modelul de autoturism cel mai frecvent cautat la Five este Transporter-ul. Clientii pot alege din categoria cargo cu incredere modelul VW Transporter cu diverse optiuni.

Inchirieri auto VW Transporter – caracteristici

Autoturismele VW Transporter au aer conditionat, inchidere centralizata si oglinzi electrice. Un numar generos de metri cubi face ca WV Transporter sa fie o alegere perfecta pentru cei care doresc sa transporte obiecte de marime semnificativa.

Viteza maxima a unui VW Transporter al firmei Five este de 180km/h si transmisia este manuala. In lume, VW Transporter este folosit in diverse forme: fie ca autoturism de politie, ambulanta sau taxi (in versiunea pentru calatori). De asemenea, acest tip de autoturim este folosit si pe post de vehicul frigorific pentru a transporta produse alimentare care au nevoie de mediu rece.

Clientii firmei Five au gasit extrem de util acest tip de autoturism pentru a transporta mobila sau diferite tipuri de echipament. Atunci cand aveti nevoie de serviciul de inchirieri microbuze 8+1 apelati cu incredere la firma Five. Suntem prezenti in domeniul inchirieri masini si inchirieri microbuze de mai bine de zece ani.

Masina de inchiriat – Pret

 

Fiind un tip de autoturim extrem de cautat pentru inchirieri auto, VW Transporter se gaseste doar cu rezervare. Clientii rent a car stiu ca este in avantajul lor sa

sune cu mai mult timp inainte pentru a rezerva modelul de cargo dorit. Pentru 2-5 zile preturile sunt de 65 EUR/zi. In cazul in care aveti nevoie sa inchiriati VW Transporter pentru mai mult timp (21-30 zile) pretul scade la 50 EUR/zi.

Poti verifica aici preturile de inchirieri auto practicate de Five Rent a Car

Poti apela la serviciile noastre 24/7 oricand ai nevoie de inchirieri auto VW Transporter, de inchirieri masini sau de mai multe informatii. Ne gasesti atat pe site, prin completarea formularului, cat si la telefon sau pe email.

Copywriting, Web Design si servicii SEO oferite de Growwwise

CYLEX
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vrei o masina de inchiriat?