Inchirieri auto Otopeni – Aeroport International: Prima inchiriere

Masini de inchiriat langa Aeroportul Otopeni – Calitate cu Dacia Logan
octombrie 23, 2020
Unde gasesti masini de lux pentru inchiriat?
noiembrie 13, 2020
Masini de inchiriat langa Aeroportul Otopeni – Calitate cu Dacia Logan
octombrie 23, 2020
Unde gasesti masini de lux pentru inchiriat?
noiembrie 13, 2020

Oferim servicii de inchirieri auto Otopeni – Aeroport . Atunci când ești la prima ta închiriere, trebuie să ții cont de anumite aspect și să te pregătești cu tot ce ai nevoie. Cu cât ești mai informat cu atât experiența ta cu închirierile auto va fi una plăcută. Pentru a înțelege mai bine cum anume trebuie să te pregătești pentru a închiria o mașină, firma de rent a car Bucuresti îți va prezenta câțiva pași siguri.

Inchirieri auto Otopeni – Aeroport International – Actele necesare închirierii

Când vine vorba de actele închirierii situația este una foarte simplă și accesibilă oricui. Fiecare agenție de inchiriat din orasul Bucuresti si nu numai solicită un permis auto valabil pe care șoferul trebuie să îl dețină de minim un an. Aceste trebuie să fie într-o stare destul de bună, să nu prezinte ștersături sau modificări. Unele companii au dreptul de a verifica trecutul auto al șoferilor. Acest act trebuie prezentat atât în variantă originală cât și copie.

Documentul de identitate este cel de-al doilea act important în închirierea unei mașini. Acesta poate fi înlocuit cu un pașaport acolo unde va fi cazul, ideal fiind să vă prezentați cu un buletin în stare perfectă. Dacă persoană care închiriază este una juridică în acest caz numărul actelor necesare crește puțin aceștia vând nevoie de un cod unic de înregistrare, adresa sediului profesional cât și de o ștampilă din partea firmei în care activează.

Modalități de plata pentru a obtine o masina sigura – inchirieri auto Otopeni – Aeroport

Majoritatea agențiilor auto sunt flexibile atunci când vine vorba și de modalitățile de plată. Vei avea posibilitatea de a plăti cu cardul, numerar sau prin virament bancar. Apelând la firma FIVE –  închirieri auto Otopeni – Aeroport Internațional Henri Coanda vei observa cat de mult se pune accentul pe siguranță și control în special în zilele de astăzi, motiv pentru care, plata cu cardul este o opțiune accesibilă și de încredere pentru oricine.

De asemenea agențiile diferă și la capitolul garanție. Vei observa că în unele cazuri această este solicitată iar în unele cazuri nu. De obicei garanția este un beneficiu pentru a-ți păstra mașina pe care dorești să o închiriezi. Fiind un domeniu atât de solicitant, aceasta îți asigură că mașina îți va fi rezervată până în momentul preluării.

Este important la acest capitol să alegi cele mai sigure firme de rent a car din Bucuresti care să îți prezinte termenii și condițiile de închiriere pentru a nu fi surprins cu alte taxe ascunse. Prețurile declarate la început vor trebui să fie aceleași până la final, asta în funcție de serviciile și dotările suplimentare pe care tu ți le alegi.

Servicii de inchirieri auto lux, low-cost sau SUV

Indiferent ce tip de masina cauti, la FIVE poti gasi cele mai diverse modele. Masini precum cele de transport persoane, masini de inchiriat cargo sau de oras sunt disponibile la orice ora de luna pana vineri si chiar si in weekend.

Un aspect important pe care trebuie să îl iei în calcul atunci când închiriezi o mașină are în vedere vârsta. Pentru termeni legali, nicio firmă nu va accepta închirierea mașinilor în cadrul unor minori. De altfel, multe agenții acceptă oferirea de produse și servicii celor care au deja împlini 18 ani și un an vechime de la apartenența permisului de conducere. Sunt și companii însă care cer vârstă minimă de 21 sau în unele cazuri chiar și de 25.

Acest aspect este unul important pentru prestatorii de servicii auto. Siguranța este inevitabilă, așadar trebuie să ținem cont de competențele de conducere a șoferului cât și de responsabilitatea acestuia cu privire la produsul închiriat.

Alege să rezervi mașina dorită prin închirieri auto Otopeni – Aeroport Internațional

A rezerva o mașină înainte să o închiriezi este un lucru care te va ajuta în construcția unui program cât mai flexibil și relaxant. Dacă timpul nu este una din sursele tale ideale, atunci trebuie să îți rezervi autovehiculul dorit pentru a fi tot timpul cu un pas înaintea celorlalți.

Indiferent că mergi în vacanță sau ești mai mereu plecat în călătorii de afaceri, cu cât rezervarea este făcută din timp cu atât ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse și de a obține oferte interesante pe care firma le pune la dispoziție.

Citiți cu atenție contractul de închiriere a masinii

Este în interesul tău să fii cât mai informat cu privire la condițiile de închiriere așadar, înainte de a semna contractul citește cu atenție tot ce îți prezentat. Pe lângă drepturile multiple, clienții au și câteva obligații cu care trebuie să fie la curent, fie din partea legislației rutiere fie din partea firmei de închirieri. Cu cât îți înțelegi mai bine drepturile și obligațiile cu atât comunicarea dintre consumator și vânzător va fi una plăcută și de succes.

Siguranță în orice călătorie

Alege serviciile FIVE pentru închirieri auto Ploiesti, Bucuresti sau orice alt mare oras al tarii pentru siguranța și profesionalismul de care dau dovadă de la prima închiriere. Caută companii de încredere și capabile de a-ți oferi cele mai bune servicii și produse. Calitatea primei impresii.

Copywriting, Web Design si servicii SEO oferite de Growwwise

CYLEX
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vrei o masina de inchiriat?