Masina de inchiriat Bucuresti
septembrie 13, 2020
Rent a car in Otopeni – Alege să călătorești în siguranță
septembrie 18, 2020
Masina de inchiriat Bucuresti
septembrie 13, 2020
Rent a car in Otopeni – Alege să călătorești în siguranță
septembrie 18, 2020

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti ieftine sunt la mare cautare vara aceasta. Mai toti clientii rent a car cauta ofertele cele mai avantajoase inainte de a inchiria o masina. Inainte de a va hotara pentru o masina de inchiriat trebuie sa stiti ca ofertele pentru inchirieri auto ieftine se gasesc la firmele mici.

O firma de acest tip, o afacere de familie, este firma Five rent a car. Prezenta de zece ani pe piata de inchirieri auto, firma Five intelege nevoile si cerintele clientilor. De multe ori, cei care cauta servicii de rent a car ajung in tara in concediu.

Fie ca sunt turisti straini sau romani care muncesc in afara tarii, clientii cer masini pentru a-si petrece concediul acasa.

Firma Five are oferte foarte avantajoase, singura conditie fiind sa sunati pentru rezervare cat mai devreme posibil. Cei care cauta masini de inchiriat pentru perioada verii suna la firma Five cu cateva luni inainte.

Firma de inchirieri auto Bucuresti ieftine

Sunand din timp aveti avantajul de a gasi modelul de autoturism dorit. Desi flota auto de la firma este destul de bogata, exista cerere mare pentru masini de inchiriat pe perioada verii si astfel se poate ca modelul de care sunteti interesati sa nu mai fie disponibil.

Five are sediul intr-o locatie avantajoasa foarte aproape de aeroportul Otopeni.

In cazul celor care pleaca din tara, sau care revin in Romania, este foarte convenabil sa preia masina de inchiriat din parcarea aeroportului.

Flexibilitatea echipei Five si preturile mici fac ca aceasta firma sa fie printre cele mai apreciate firme de inchirieri auto ieftine din Bucuresti.

Speram ca v-am trezit curiozitatea sa verificati modelele de autoturisme si preturile de pe pagina Flota auto. De asemenea, va asteptam mesajele pe email despre tot ceea ce tine de domeniul inchirieri auto, inchirieri microbuz sau inchirieri masini de lux.

Care sunt beneficiile unei investiții în inchirieri auto Bucuresti ieftine?

Închirierea unei mașini este o opțiune din ce în ce mai prezentă pe piața din România în secolul XXI. Companiile de tip low cost, așa cum este Five rent a car, oferă posibilitatea clienților de a călători în diferite părți ale țării cu bani puțini. De ce reprezintă acest aspect un beneficiu? De cele mai multe ori, investiția în propria mașină depășește costuri multiple, mai ales când vine vorba de o vacanță. Dacă alegi să închiriezi orice mașină dorită din flota Five, îți vor rămâne mult mai mulți bani pentru a călători și a te simți bine.

Pentru a avea o privire de ansamblu asupra acestor beneficii vom parcurge câteva dintre acestea, care fac din firma Five rent a car o alegere potrivită pentru orice deplasare.

inchirieri auto preturi mici

Liber arbitru asupra mișcării

Atunci când alegi să investești în închirierea unei mașini, fie că este în scopul unei vacanțe fie că este în ideea deplasării la locul de muncă, libertatea de mișcare îți aparține. Five rent a car, te poate scăpa de aglomerația din autobuze, tramvaie, de listele cu numere de taxi și de obligația de a respecta un anumit program de circulație. Prin flota Five, poți avea parte de mașină personală indiferent de locație și de fusul orar.

Economisești

Foarte mulți oameni cred că închirierea unei mașini presupune costuri mari. Nimic mai fals. Dacă alegi să investești în inchirieri auto Bucuresti ieftine, vei observa că vei economisi bani datorită serviciilor cu prețuri rentabile. O firmă de închirieri precum este Five rent a car, este o agenție low cost creată cu scopul de a sprijini bugetul potențialilor clienți, venind cu diferite oferte în funcție de cererea consumatorilor.

Sporești calitatea timpului propriu

Reamintind cele menționate mai sus, Five dispune de o locație foarte aproape de aeroportul Otopeni, un aspect important pentru cei care vin sau pleacă din țară iar timpul este un aliat de care au nevoie. De asemenea, atunci când lipsa unei mașini personale este prezentă în viața unui om, șansa de a se deplasa rapid și ușor la locul de muncă sau către școală, poate fi salvată de închirierea unei mașini.

Confort

E foarte simplu să spui DA confortului. Cu five rent a car, poți avea mașina dorită oricând și oriunde ai nevoie. Poți scăpa de deplasările până la stația de autobuz și de căratul bagajului km întregi. Poți avea orice mașină dorești în funcție de numărul persoanelor și de locurile în care îți dorești să mergi. Cele mai bune condiții de drum sunt la Five, așa că nu ezită să ne suni pentru a-ți asigura confortul.

Prețuri rentabile pentru inchiriat

Fiind un domeniu dezvoltat și în continuă dezvoltare, firmele de închirieri auto trăiesc într-o continuă concurența. Five rent a car, vine însă în sprijinul oamenilor cu prețuri rentabile și oferte de lungă durată pentru loialii acestei firme. Din acest motiv, clienții acestora sunt clienți care apelează la ei de an de an pentru cele mai bune servicii.

Suportabilitate

Dacă mașina personală de care dispuneți este folosită doar în ocazii speciale sau doar pentru o plimbare în weekend atunci cu siguranță nu se merită să investiți în ea. Acești bani fiind sume mari alocate anvelopelor de iarnă-vară, inspecții tehnice, asigurări etc. Așadar, pentru a ne cheltui mult și fără rost, Five rent a car vă pune la dispoziție mașini pe care le puteți închiria doar în zilele necesare la prețuri bune.

 Călătorii ieftine cu masini de toate tipurile 

Una din strategiile pe care vi-o poate aduce Five rent a car pentru bugetul dumneavoastră este călătoria ieftină. Dacă mașina personală consumă mult prea mult în deplasarea unei vacanțe iar acest aspect v-ar scade din suma alocată călătoriei, cea mai bună alegere este să închiriați o mașină. Five este proprietarul unei flote dezvoltate de mașini, motiv pentru care vă puteți alegere orice marcă dorită care să aibă un consum mic și total diferit de propria mașină. Mai mult decât atât această firma dispune de autovehicule încadrate în clase diferite precum cele low cost, compact, SUV, microbuz și așa mai departe.

Alege să închiriezi de la Five rent a car

O agenție de închirieri auto care încearcă sprijinul cât mai multor oameni prin prețuri rentabile și servicii de calitate. Șansa de a-ți economisii banii și de a călători în confort și siguranță.

Gasesti aici toate modelele noastre.

Copywriting, Web Design si servicii SEO oferite de Growwwise

CYLEX
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vrei o masina de inchiriat?