Intrebari Frecvente - inchirieri auto aeroport Otopeni


Five se afla langa aeroport Otopeni si ofera inchirieri masini de mai bine de 12 ani clientilor sai. Suntem convinsi ca sunt multe intrebari legate de Car Rental in mintea unui client. Mai ales daca inchiriati pentru prima data un autovehicul. Firma FIVE de inchirieri va sta la dispozitie daca inca aveti nelamuriri. Data viitoare cand esti in apropiere de Aeroport Otopeni Bucuresti suna la Five si obtine o masina de lux sau una low cost. Avem in flota orice model iti trebuie. Dvs aveti posibilitatea sa aflati mai multe despre oferte bune, preturi si produse de calitate citind pagina de blog. Mai intai de toate, sa trecem in revista o serie de intrebari frecvente. Aceste raspunsuri cu siguranta va vor ajuta in decizia de a inchiria de la firma FIVE. La final, dupa ce cititi aceste informatii, ne puteti contacta. Lucreaza cu o companie de succes si vei avea la dispozitie o gama varita de modele de autoturisme. Gaseste oferta noastra completa aici.

Servicii de inchiriere masini de lux

Masinile luxoase sunt cautate in special pentru ocazii precum: evenimente de afaceri sau evenimente din viata personala. Daca si tu ai nevoie de o masina de lux poti vedea modelele luxoase, noi si sigure de la Five. Serviciile noastre de inchirieri masini sunt intentionat livrate din parcul auto din Otopeni, Ilfov. In felul acesta sunt alaturi de clientii care ajung sau pleaca in - din oras cu ajutorul aeroportului. Oferim inchirieri auto deoarece avem la dispozitie clase auto diverse. Clasele din flota Five sunt low-cost, compact, luxury, SUV, cargo si microbus. Daca ati cautat firme de rent a car de masini, stiti ca este dificil sa alegeti dintr-o mare diversitate de firme.Exista o multitudine de firme care presteaza servicii din domeniul rent a car. In Bucuresti, este indicat sa alegeti firme de inchirieri locale, asa cum suntem noi. Ne mandrim cu atentia catre serviciul clienti si atentia cu care ne ascultam clientii. Experienta FIVE de mai bine de 12 ani in domeniul acesta ne recomanda ca fiind o firma de incredere.

Inchiriere Auto Otopeni Bucuresti Aeroport International


Firma de rent a car Otopeni - Five este alaturi de clientii sai 24/7. Firma FIVE livreaza masini Non-Stop clientilor care ne solicita serviciile. Parcul de masini firmei Five este situat aproape de Aeroportul Otopeni Bucuresti (Henri Coanda). Clientii care aterizeaza la aeroportul Henri Coanda au nevoie de masini de rapid. Acei clienti care pleaca din tara cu avionul au nevoie de masini de la firmele de rent a car din Otopeni. Insa, nu toate persoanele au timp sa returneze sau se preia masina inchiriata. Firma FIVE vine in ajutorul clientilor sai, oferind masina in locul pe care clientul il alege pentru preluare / returnare. Locatia de returnare a masinii inchiriate o vom stabili de comun acord cu clientul. Masina poate fi preluata sau / si returnata la Aeroportul International Henri Coanda pentru ca apoi membrii echipei noastre sa aduca masina in parcul auto. Clientii nostri se bucura astfel de servicii complete si de confort.

Masini de inchiriat pe aeroportul Bucuresti Otopeni
In Bucuresti Otopeni se afla aeroportul Henri Coanda. La aeroport exista comenzi numeroase de masini. Clientii cauta masinile bune, pentru data concediul din August. Vrei preturi bune ? Cauta si rezerva data pentru care ai nevoie de masina. Pentru luna August, de exemplu, masinile se rezerva online de clientii care ajung pe aeroport in Bucuresti Otopeni. Foloseste sistemul de rezervari online pentru orice data doresti. In afara de cei care aterizeaza pe Otopeni Aeroport, mai exista turisti care rezerva pentru luna August masinile pentru un alt oras cu aeroport din tara: Cluj, Iasi, etc.

Rezerva pentru luna August si te asteptam la Otopeni aeroport Henri Coanda
Rezerva masina la aeroport pentru luna August. Cand suni pentru serviciu de Închirieri te rugam sa iti iei timpul pentru a mentiona ce nevoi pentru bagaje ai, Vârsta celui care va conduce masina si sa oferi un numar de cont. Contul este necesar pentru plata garantiei. Aloca timpul necesar completarii formularului: Vârsta este importanta deoarece nu inchirieri minorilor. Dimensiunea masinii este importanta pentru a intelege daca iti incap bagaje, suveniruri, etc.


 • 1. Ce documente imi sunt necesare pentru rent a car?

  In primul rand, avem nevoie de o copie a unui act de identitate. Fie ca este un buletin sau un pasaport. Fireste, acest document trebuie sa fie inca valabil. In al doilea rand, dorim o copie de pe permisul soferului care conduce. Chiar daca in grupul dumneavoastra sunt mai multe persoane cu permis, vrem sa stim cine este raspunzator. Permisul auto este necesar sa fie de cel putin un an vechime. Un sofer tanar, cu putina experienta, este un factor de risc in trafic. Noi dorim ca atat clientul cat si autoturismul sa fie in siguranta. Acestea sunt motivele pentru care insistam sa inchiriem doar celor care au vechime in condus mai mare de un an.
 • 2. Cu cat timp inainte trebuie sa fac rezervare pentru car rental?

  Cu siguranta este in avantajul clientului sa isi reserve autovehicolul dorit cu cateva saptamani inainte. Daca ne referim la perioada de vara, cand majoritatea oamenilor pleaca in calatorii in tara si in strainatate. Stim ca sunt persoane care prefera o anumita marca auto, un anume an de fabricatie sau anumite culori. Daca cunoasteti datele calatoriei dumneavoastra va invitam sa rezervati din timp. Uneori, situatii neprevazute va obliga sa apelati la servicii de Car Rental. Cunoastem cazuri de toate tipurile de clienti cu diverse nevoi. In astfel de situatii, incercam sa raspundem cerintelor dumneavoastra insa nu garantam ca veti gasi exact modelul preferat.
 • 3. Ce se intampla daca lovim autovehiculul inchiriat?

  Speram sa nu fie cazul! Insa, daca se intampla va recomandam sa contactati cat mai curand un reprezentant al firmei noastre. Autovehiculele noastre sunt asigurate si cu siguranta situatie se poate imbunatati in cateva ore. In functie de locul unde va aflati, va trimitem un autovehicul pentru a-l inlocui pe cel avariat. Bineinteles, ne dorim ca toti conducatorii autovehicolelor inchiriate de la Five sa fie atenti in trafic.
 • 4. Care este cea mai populara masina pe care o inchiriati?

  Conteaza foarte mult preferintele oamenilor. Avem mai multe autovehicule care sunt in topul preferintelor clientilor nostri. Cei care inchiriaza de la firma FIVE frecvent, au optiune sa primeasca automobilul preferat. In timp se dezvolta un sistem de date si echipa FIVE cunoaste preferinta clientului.
 • 5. De cat timp faceti rent a car? Putem avea incredere in firma Five?

  Cu siguranta ca raspunsurile sunt da si da! Echipa FIVE lucreaza cu entuziasm de 12 ani in domeniul inchirierilor de masini. Facem Car Rental pentru ca ne plac oamenii si masinile. Suntem oameni seriosi si transparenti. Ne place sa formam prietenii cu clientii nostri fideli. Motiv pentru care multe persoane se intorc frecvent pentru a inchiria de la noi.
 • 6. Unde este sediul firmei de Car Rental?

  Flota auto a companiei se afla la distanta de mers de Otopeni Aeroport Henri Coanda. Nu este necesar sa va deplasati la sediul firmei noastre pentru a prelua autovehiculul ales. Serviciul de Car Rental oferit de noi presupune livrarea autovehiculului in orice locatie in Bucuresti. De asemenea, preluam autovehiculul de la client si din alte zone ale tarii, contra unui comision.
 • 7. Ne puteti oferi un sistem de nevigatie?

  Majoritatea autovehiculelor din flota au sistem de navigatie. Pentru cele care nu au acest sistem oferim solutii. In momentul in care trimiteti formularul de rezervare, specificati accesoriile dorite. Cand plecati din zona Otopeni aeroport folosind firma FIVE de inchirieri masini veti avea toate instrumentele necesare unui drum in siguranta.
 • 8. Trebuie sa facem plinul autovehicului cand il predam?

  Nu este necesar. In industria car rental se procedeaza de obicei in felul acesta. Avem reguli diferite, poti alege sa primesti flexibilitate, lux si respect. Pentru ca fiecare client are nevoi diferite, nu punem accent pe acest aspect. Este necesar sa predati autovehiculul cu combustibil (atat cat era in momentul preluarii de la noi). In zilele in care folositi autovehiculul, puteti alimenta cat va este necesar. Firma Five de langa aeroport Otopeni poate preda autovehiculul cu rezervorul plin daca este cerut in formularul de rezervare. Avem program extins, nu doar de luni pana vineri. Poti suna oricand la Five.
 • 9. Putem lasa autovehiculul in alta locatia decat cea din care am preluat-o?

  Da. Se poate ca locatie de predare sa fie alta decat cea de preluare. Trebuie sa tineti legatura cu reprezentantul firmei noastre si sa stabiliti de comun accord locul de predare. Pe site-ul nostru veti gasi formularul de inchiriere. Acolo puteti preciza locurile de unde vreti sa ridicati automobilul si unde vreti sa il predati.

Asistenta Clienti
Inchirieri Auto Bucuresti

Indiferent de modelul pentru care optati, puteti avea certitudinea ca la Five gasiti masina de inchiriat fiabile si avantajoase la pret. Pentru a obtine mai multe informatii despre ce automobile de inchiriat avem disponibile sau despre inchirieri auto va invitam sa ne contactati pe email completand formularul de mai jos.