Masini de inchiriat in Bucuresti : 4 lucruri importante de stiut
iulie 11, 2020
Cu masina de inchiriat in vacanta
iulie 12, 2020
Masini de inchiriat in Bucuresti : 4 lucruri importante de stiut
iulie 11, 2020
Cu masina de inchiriat in vacanta
iulie 12, 2020

Cauti inchirieri masini Bucuresti?

Cei interesati de inchirieri masini Bucuresti trebuie sa cunoasca serviciile oferite de firma Five. Five este o companie de rent a car prezenta pe piata de inchirieri auto inca din 2008. Serviciile de inchirieri masini sunt din ce in ce mai cautate in Romania. Din cauza ca acest domeniu este foarte competitiv, Five isi propune sa fie cu un pas inaintea competitorilor sai aratand flexibilitate fata de nevoile clientilor.

Firma Five face ca serviciile de inchirieri masini Bucuresti sa se desfasoare atat in beneciul lor cat si al clientilor lor. De multe ori, clientii firmei devin prieteni cu membrii echipei.

Five acopera toate categoriile de autoturisme de inchiriat: low cost, compact, luxury, SUV, cargo si microbus.

Oferte de inchirieri masini Bucuresti

Printre ofertele noastre se gasesc preturi extrem de bune in orice moment al anului. Firma de rent a car Five promite siguranta in primul rand. Masinile din flota noastra auto au controlul tehnic facut la zi si sunt in deplina siguranta pentru pasagerii lor.

Categoria de low cost cuprinde autoturisme mici potrivite celor care au nevoie de o masina pentru a-si rezolva rapid treburile in oras. Din cauza lipsei locurilor de parcare, o masina mica este extrem de utila.

In categoria compact si luxury, clientii rent a car Five gasesc masini prezentabile, spatioase si puternice. Acest tip de autoturism este potrivit celor care au intalniri de afaceri in oras, sau trebuie sa calatoreasca in afara orasului si au nevoie de un comfort sporit.

Masinile din clasa compact si luxury au spatii de depozitare mai mari si sunt mult mai comode la drum lung.

Speram ca v-am consins sa vizitati categoria Flota noastra de pe site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii despre masinile firmei Five.

De asemenea, pentru intrebari si comentarii despre inchirieri masini Bucuresti sau in tara va stam la dispozitie 24/7 pe email.

 

inchirieri masini

Copywriting, Web Design si servicii SEO oferite de Growwwise

CYLEX
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vrei o masina de inchiriat?