Inchirieri auto lux Bucuresti – servicii profesionale prin Five rent a car

Închirieri auto lux – de ce merită să închiriezi mașini premium?
august 2, 2021
Masini de lux de inchiriat
august 9, 2021
Închirieri auto lux – de ce merită să închiriezi mașini premium?
august 2, 2021
Masini de lux de inchiriat
august 9, 2021

Serviciile de inchirieri auto lux Bucuresti sunt disponibile atât pentru clienții care au nevoie de o mașină în regim de urgență, cât și pentru clienții care necesită un autoturism pentru a impresiona. Indiferent de motivul pentru care alegi să închiriezi, agenția trebuie să îți ofere o clasă auto potrivită pentru orice tip de context.

Inchirieri auto lux Bucuresti – mașini de închiriat pentru evenimente

Printre motivele principale pentru care oamenii apelează la serviciile de închirieri auto, se numără și evenimentele speciale din viața acestora. Prezența și imaginea într-un astfel de context sunt la fel de importante ca felul în care te îmbraci. De multe ori, mașina este considerată cea mai importantă piesa vestimentară cu care trebuie să te afișezi.

Pentru că uneori e inutil dar și costisitor să achiziționezi o mașină de lux doar pentru astfel de situații, închirierea unui autoturism este cea mai fiabilă soluție de a te afla la volanul oricărei mașini de lux pe care ți-o dorești. Bineînțeles, costurile fiind minime, iar cu puțin noroc poți profita și de ofertele accesibile ale agențiilor auto. În cazul evenimentelor speciale, poți apela la orice tip de autoturism, în funcție de anvergura petrecerii. Acolo unde este cazul poți opta pentru mărci cu detalii extrem de elegante, precum Mercedesul sau te poți orienta către ceva mult mai impunător precum un X5 renumit pentru confort și spațiu.

Inchirieri auto lux Bucuresti – la ce să te aștepți când alegi luxul Five rent a car?

Clienții și potențialii clienți ai companiei Five rent a car își îndreaptă îndeosebi atenția către mașinile din gama luxury întocmai pentru a-și menține o prestanță înaltă indiferent de spațiu. Pentru diferite călătorii oamenii de afaceri aleg să lase mașina personală acasă pentru a închiria ceva modern și spațios în locul în care urmează să se deplaseze. Pentru mulți dintre aceștia Five rent a car este o agenție de încredere.

Pe lângă autoturismele gata de închiriere, firma Five se asigură că ofere calitate și în prestarea serviciilor. Toate autoturismele de lux pe care le închiriază sunt întreținute în cea mai bună stare de funcționare. Sunt verificate periodic pentru a evita orice problemă tehnică și sunt menținute pentru a oferi cele mai bune condiții de transport. Curățate în cel mai mic detaliu interior și exterior, autoturismele de lux marca Five rent a car oferă experiențe unice celor care aleg să le închirieze.

Masini de inchiriat Otopeni – ce mărci de lux oferă Five rent a car?

Cu o prezență pe piață de peste 10 ani în industria închirierilor auto, agenția Five rent a car a urmărit constant preferințele clienților inclusiv în ceea ce privește autoturismele de lux. De-a lungul anilor, cele mai căutate mărci de pe piața la capitolul lux s-au regăsit constant BMW-ul și toate modelele de Mercedes-Benz. Cele două mărci sunt printre cele mai preferate autoturisme de către clienții Five, fiind volatile atât pentru drum lung cât și la drum local.

Printre modelele oferite de Five rent a car se numără Mercedes C Class, Mercedes E Class, Bmw  seria1, Bmw X3 și respectiv un X5 automat. Niciunul din autoturismele de lux nu sunt fabricate sub 2013. Toate modelele sunt moderne și asigură dotări de ultimă generație care să îmbunătățească calitatea transportului. Inclusiv la clasa luxury poți beneficia de reduceri și oferte substanțiale. Five rent a car răsplătește fidelitatea, iar mai mult decât atât, perioada de închiriere mare te poate scuti mult la tariful principal.

Masini de inchiriat Otopeni – masini de lux în vecinătatea aeroportului Otopeni

Five rent a car are sediul în vecinătatea aeroportului Otopeni, însă pune la dispoziție autoturisme de închiriat pe întreaga raza a orașului București, inclusiv Ploiești și ale orașe mari ale țării. La cerere însă, clientul poate avea mașina de lux dorită chiar la aterizarea avionului în aeroport. Iar în cazul în care capitala este un oraș pe care nu l-a vizitat încă, firma asigură și șofer care să vă ajute cu deplasările . Fiabilitatea Five rent a car a dus agenția printre cele mai mari cereri de închirieri auto din București.

Five rent a car vă invită să vă delectați de la volanul unor autoturisme moderne, fie că alegi suv, luxury sau chiar low-cost. Cu o flotă variată de autoturisme auto, agenția asigură și servicii prestate la cel mai înalt nivel de calitate.

Copywriting, Web Design si servicii SEO oferite de Growwwise

CYLEX
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vrei o masina de inchiriat?