Compania Five: Car Rental Otopeni

Cei din echipa Five lucreaza in inchirieri auto Bucuresti de mai bine de zece ani. Sediul companiei noastre se afla in Bucuresti, in apropierea aeroportului Otopeni. Suntem o echipa mica de sapte persoane si consideram afacerea aceasta ca o afacere de familie. Oferim masinile curate si mereu la zi cu inspectia technica pentru ca ne respectam clientii.
Avand o vasta experienta in domeniul inchirieri auto Bucuresti stim care sunt nevoile clientilor care cauta sa inchirieze un automobil. Clientii isi doresc masini fiabile la preturi de bun simt, exact lucrurile acestea sunt oferite de compania noastra.

Valorile noastre: Five rent a car

Chiar daca sediul nostru se afla in Bucuresti, facem livrari cu automobilele noastre si in alte mari orase ale tarii. Domeniul inchirieri auto Bucuresti este unul competitiv. Din acest motiv noi cei de la Five muncim sa ne diferentiem de competitorii nostri. Ne diferentiem de celelalte companii de inchieri auto prin flexibilitatea noastra, prin parcul auto care contine o varietate de modele si prin preturile noastre corecte.
Un domeniu competitiv: inchirieri auto Bucuresti

Calitatea ireprosabila a serviciilor de inchirieri auto Bucuresti oferite de compania noastra ne-au castigat respectul sutelor de clienti de-a lungul anilor. Suntem o companie mica, care se multumeste sa ofere servicii ireprosabile. Ambitiile noastre sunt legate de serviciul clienti, atentia la detalii, fiabilitatea automobilelor si siguranta clientilor nostri. Ne dorim o crestere lina si constanta in domeniul inchirieri auto Bucuresti, nu o crestere fortata si peste noapte.
Serviciile noastre de inchirieri auto Bucuresti se adreseaza catatenilor romani sau straini, soferi sau care au nevoie de sofer. In cazul in care alegeti unul dintre autoturismele noastre si aveti nevoie de sofer, va putem pune la dispozitie un sofer din echipa noastra.

Atentia la detalii: inchirieri auto Bucuresti

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti nu se rezuma strict la inchiriere de autoturisme. Ne place sa stim ca oferim confort clientilor companiei Five. Oferim accesoriile necesare unor calatorii mai lungi, unor bagaje mai voluminoase si chiar celor mai mici membri ai familiei dumneavoastra. Adauga de pe site accesoriile de care ai nevoie: portbagaj suplimentar, support bicicleta si scaun copil.
Facem inchirieri auto Bucuresti de zece ani si ne dorim sa ramanem cat mai mult timp pe piata. Cu devotement si zambetul pe buze pentru clientii rent a car care apeleaza la echipa noastra cu incredere de fiecare data.
Car Rental Otopeni

Intrebari si Contact :

In cazul in care aveti nelamuriri sau curiozitati despre inchirieri auto Bucuresti nu ezitati sa ne contactati. Suntem o echipa tanara si prietenoasa pe care va puteti baza. Va stam la dispozitie la orice ora pentru inchiriei auto Bucuresti si pentru intrebari. Ne puteti contacta prin telefon, mail sau folosind formularul de contact.